arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de kracht van video!

Video is online de krachtigste tool om emotie over te brengen. Mensen kopen op basis van emotie. Deze emotie vertalen wij naar haarscherp beeld. 

43% van de mensen wil graag meer video-content zien van bedrijven.

Door video te gebruiken word je de autoriteit binnen de branche.

Groot bereik via social media, video’s worden 1200 procent vaker gedeeld.

Marketeers die video gebruiken groeien 49% sneller in omzet

Customer journey

Video marketing is onderdeel van de marketing en kan dus in elke fase van de customer journey worden ingezet. Of het nou gaat om het eerste contact via social advertenties, e-mail marketing of reviews op youtube, video help de consument met beslissen. Maken je concurrenten al gebruik van video marketing? 

Wacht dan niet langer en start met video marketing. Zo zorgen we samen dat jullie doelgroep kiest voor jullie bedrijf!

90% van de kijkers van productvideo's zegt dat het helpt bij de beslissing maken.

Een goed verteld verhaal raakt mensen en zo maak je impact.

Youtube is na Google de grootste zoekmachine van de consument.

Video's genereren 300% meer verkeer en helpen leads te koesteren.

Kern content

Wij van Dreamaholic zijn gek op video als kern content. Wat is kern content ? We leggen het je uit aan de hand van een concreet voorbeeld. 

Stel we hebben samen het volledige proces van brainsessie tot go online doorlopen en een prachtige mooie bedrijfsvideo gemaakt. Hierin wordt verteld wat jullie missie is, wie jullie zijn en wat jullie kunnen betekenen voor de kijker.  De video wordt in 2019 geplaatst op jullie home page. Een willekeurige potentiële klant in 2020 komt op jullie website en bekijkt de video. De video is nog steeds relevant en de potentiële klant is geïnteresseerd en neemt contact met jullie op. Het maakt dus niet uit wanneer de video is geplaatst want de inhoud van de video is nog steeds relevant voor de bezoeker die op dat moment kijkt. Dit verstaan wij onder kern content. Deze content heeft een houdbaarheidsdatum van circa 2 jaar, afhankelijk van het type video, en is op welk moment dan ook binnen de customer journey relevant voor de bezoeker. 


Een aantal voorbeelden van kern video's:

  • Bedrijfsvideo 
  • Werkwijze video
  • Uitleg video's 
  • Documentaires 
  • Product review video
  • Tutorials 
  • E-learning

Meer weten over kern content of welke kern video's we kunnen maken voor jullie? Plan een bel afspraak met onze video marketeer Marleen.

Bekijk ons volledige portfolio

We maken gebruik van cookies.