arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontmoet ons DREAMTEAM

Mijn missie

"She always works for her dreams as she is a Dreamaholic".

"Werken" zoals de meeste mensen het in het leven zien, zal ik nooit doen. Het enige wat ik doe is hard werken voor mijn dromen. Als een Dreamaholic doe ik de dingen waar ik energie van krijg. Zo ben ik 6 jaar begonnen als dj, heb er mijn fulltime job van gemaakt, ben events gaan organiseren en heb veel mooie herinneringen mogen maken. Tot het moment dat ik door had dat die wereld en die vorm van mijzelf niet meer paste. Het was tijd voor iets anders.

Marketing en videografie trokken al langere tijd mijn interesse. Ik kocht een camera, heb veel online cursussen gedaan, gelezen en kennis ingewonnen bij experts. Zo heb ik mijzelf in kort tijd weten op te leiden tot video marketeer. Ik voelde een passie en zag een kans om vele andere ondernemers en organisaties te helpen hun verhaal te vertellen. Want een goed verteld verhaal raakt mensen. Het inspireert en zet mensen in beweging. Het interessante aan de mens is dat er niet beslist wordt op ratio (wat vaak gedacht wordt), maar op emotie. Deze emotie vertalen wij naar online verhalen op haarscherp beeld.


Ik ben benieuwd wie jij bent, wat je drijft en wat je ultieme droom is! Stuur mij een berichtje en dan spreken wij elkaar binnenkort. 


- Marleen Danhof-

Mijn reis

Dreamaholic is een plek, een haven, waarin ik mij thuis voel. Hier kan ik mijn creativiteit kwijt, omdat er wordt gewerkt vanuit energie en passie. Dat is de reden waarom ik de samenwerking met Dreamaholic ben aangegaan.

Met een achtergrond in de sportwereld ligt mijn passie in het ontwikkelen van visuele verhalen over atleten, trainers, coaches en sportbedrijven. In de personen en organisaties die in de sportwereld opereren, zit altijd een bepaalde intensiteit die vaak gepaard gaat met een diepliggend verhaal.

Of de reden een ervaring is geweest of een missie is om naar een bepaald doel te werken, er is altijd een sterke reden aanwezig waarom actie wordt ondernomen. Maar of het nu sport of een andere sector betreft, alles en iedereen heeft een verhaal. Ik maak het mijn missie om tot de essentie van de persoon of organisatie te komen en hun verhaal te vertellen. Dus ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Stuur mij hieronder een bericht. En bij twijfel, wel doen!


- Stefan Denninger -

Mijn verhaal

Mensen vragen mij wel eens, 'heb je een plan B '? Nee, want ik ga het maken in de muziek en ik stop niet tot dat gelukt is. Dat is het ding van Dreamaholic. Iets doen waar je energie van krijgt, waar je passie ligt en er ook nog eens van kunnen leven.

In het dagelijks leven ben ik House producer & DJ. Voor Dreamaholic ben ik sound designer voor alle geluidsfragmenten. Of het nou gaat om een unieke jingle, geluidsfragmenten voor een reclamevideo of een interview, ik zorg voor de emotie binnen de video met passend geluid. 

De meeste interessante beeldfragmenten worden gedragen door geluid. Zonder geluid onder bewegend beeld mis je vaak de emotie. Samen creëren we jullie eigen sound die past bij de gekozen impact!


- Bart Mulder -

 

Bekijk het verhaal van Bart

Samenwerken met het DREAMTEAM?

We maken gebruik van cookies.