"If you can dream it,
you can achieve it"

HET BEGINT MET -

Het overbrengen van je eigen energie op het publiek

Sinds kleins af aan is Samaker al bezig met muziek. Wekelijkse piano & gitaar lessen, al op vroege leeftijd heeft hij in musicals zoals Ciske de Rat en Joseph gespeeld van Stage entertainment. Toen hij wat ouder was merkte hij dat de evenementen branche meer zijn ding was; maar entertainen van publiek was altijd al zijn ding. Zo organiseerde hij vanaf zijn 16e het landelijke feest Flirt, waarna hij intern werd gevraagd of hij een opleiding tot DJ wilde volgen. Er ging een nieuwe wereld voor hem open, al gauw merkte hij dat draaien helemaal zijn ding was.
Hij begon voornamelijk met Flirt feesten waar hij veel ervaring op kon doen. Al gauw draaide hij ook in de andere clubs door heel Nederland en kwam hij op de radar van Oubaha beheer. Deze man beheert alle clubs op de Korenmarkt (Arnhem) en Molenstraat (Nijmegen). Hier draaide hij zo’n 3 keer in de week in de verschillende clubs, en bouwde zo zijn ervaring op.

Hierna kwam hij ook in contact met andere clubs, en al gauw werd hij resident in club NYX in Amsterdam en De Kast in Groningen. Eind 2016 werd Samaker benaderd door club NYX om zijn eigen zaal te gaan hosten en inmiddels zijn er al meerder succesvolle avonden neergezet door Samaker.

Sinds september 2016 werd hij resident van pullenmiddag in Arnhem, een vrijdagmiddag borrel voor jongeren waar gemiddeld zo’n 250 bezoekers per keer zijn. Samaker is een allround DJ, met als lievelingsstijl (oldskool) RnB, moombahton, dancehall en nederpop. Met Samaker is het altijd gegarandeerde gekte en weet hij met zijn energie achter de decks ieder feest los te draaien.

"The one who DREAMS big"

Upcoming Gigs

Neem contact met ons op


Bookings: 

Telefoon : +31 (0)648452423
Email: booking@dreamaholic.nl

Algemene informatie: 
Telefoon: +31 (0)648452423
Email: info@dreamaholic.nl

Vind ons ook op:

Facebook : Dreamaholic
Instagram : Dreamaholic