"Chasing
DREAMS"

HET BEGINT MET -

Het achterna gaan van je grootste dromen

“Chasing Dreams” is waar Kwambo voor staat. Het achterna gaan van je grootste dromen met een enorme passie, het verspreiden van positiviteit en energie.

Kwambo is zijn DJ carrière begonnen op zestienjarige leeftijd. Net als veel dj’s is dit thuis begonnen met zijn eigen dj-set. Inmiddels heeft hij opgetreden in clubs als De Stoep Vlieland, Drie Gezusters Groningen, Club &Zo, Huize Maas, De Oosterpoort, Club 11, Sunny Beach, Tiki Bar, Snowvalley, HotShots en De Kast. Naast deze locaties in Noord Nederland stond hij op Amsterdam Dance Event 2016 op bij Vato Gonzalez Presents: Army Of Bastards in Club ABE.

De stijlen die Kwambo draait variëren van Progressive, Future en Deep House tot aan Moombahton, Reggaeton, Trap, Hip Hop en Latin House. Zijn sets bestaan vaak uit remixes van bekende nummers om zijn set toegankelijk voor het publiek, maar toch origineel en energiek te maken. Ook zul je tijdens Kwambo zijn sets veel van zijn eigen muziek horen.

Naast DJ’en produceert hij ook zijn eigen muziek. Zo kwam in februari 2017 zijn eerste track ‘Perfect Waves’ uit, in samenwerking met singer/songwriter Iris Rijnsewijn. Het nummer heeft inmiddels meer dan 10.000 plays op Soundcloud en airplay op radiostations als Sunshine Live, Fast Forward, RTV Noord en Simone FM. Kwambo produceert voornamelijk Moombahton en Progressive House, maar houdt er van om energieke, positieve muziek te maken die mensen inspireert en blij maakt.

Deze gepassioneerde, positieve bron van energie is hard aan de weg aan het timmeren als DJ en producer en is bezig zijn dromen waar te maken.

“Chasing Dreams” – Kwambo

"The one who DREAMS big"

Upcoming Gigs

Neem contact met ons op


Bookings: 

Telefoon : +31 (0)648452423
Email: booking@dreamaholic.nl

Algemene informatie: 
Telefoon: +31 (0)648452423
Email: info@dreamaholic.nl

Vind ons ook op:

Facebook : Dreamaholic
Instagram : Dreamaholic