Book our entire
"DREAMTEAM"

Ons gehele DREAMTEAM bestaat uit 6 eigen artiesten en verschillende mc’s. Als u het DREAMTEAM boekt kunt u muziek van 90’s, r&b, dancehall tot aan House en hitjes verwachten. Onze artiesten hebben minimaal 4 jaar ervaring en hebben daardoor het vermogen om het publiek te lezen, en daar direct op in te spelen. Stuk voor stuk zijn het artiesten met pure passie voor muziek, het uitgaansleven, maar vooral het entertainment.

Op een avond waar u het DREAMTEAM boekt, krijgt u minstens 3 van de 6 DJ’s en is het mogelijk om de mc erbij te boeken. De artiesten komen uit verschillende delen van het land en hebben gezamenlijk een flinke rugzak aan ervaring en skills.

Door de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze artiesten zult u dus ook niet merken in welke formatie het DREAMTEAM zal optreden. Iedere artiest heeft zijn of haar eigen kracht en talent en als formatie is het DREAMTEAM nog krachtiger. Boekt u het DREAMTEAM dan bent u verzekerd van professionele artiesten die op elke plek een show weten te geven.

Neem voor alle mogelijkheden omtrent het boeken van het DREAMTEAM gerust contact met ons op. Voor ons is geen uitdaging te gek en wij denken dan ook graag met u mee om samen tot een geslaagd event te komen.

"See you Soon!"

Neem contact met ons op


Bookings: 

Telefoon : +31 (0)648452423
Email: booking@dreamaholic.nl

Algemene informatie: 
Telefoon: +31 (0)648452423
Email: info@dreamaholic.nl

Vind ons ook op:

Facebook : Dreamaholic
Instagram : Dreamaholic